Sunday, February 26, 2012

Saturday night


sum it up yourself hahaha. no need to explain further i guess

Sunday, February 12, 2012

It's been a long day

Ok first thing's first.. terlajak subuh .___.
Promised the plumber at 10 but i woke up at 9 so i was like literally rushing back to Cheras from Shah Alam. 
Plumbing plumbing plumbing, till 2 then lah baru setel o.o tiring. 


But sempat lagi sambut blated birthday akak kesayangan.
Ok then dah kenyang tertido, nak bangun sampai pukul 5 tapi terlajak sampai 6.
Rushed back to Shah Alam to get my work done.


Ok dah sampai Shah Alam, baru nak start buat kerja. *a text message*
My grandma's sick so called my sis. So kena lah balik melaka.


And now, kat melaka. punya semangat bawak laptop and all. and i forgot the name list. which is major important. meaning i can't get any work done #.#


ya Allah nasib.


Tu orang selalu kata,
Kita sekadar mampu merancang, but Allah yang tentukan.


But bright side, #1 tangki fixed, #2 I actually bought my sister a cake #3 Family.


So lesson of the day, even if fate steps you in the face, there is always a positivity, you just gotta realised, it lies within. 

Monday, February 6, 2012

You jump, i shoot


Published: 060211
Taking pictures is fun, you just got to "focus". get it? get it ? haha. ok lame bye

Sunday, February 5, 2012

Dear Lord,

Lately i have this weird feeling, not empty.
There is something, it's like two laces not tied. there is no knot.


I think i have found her,
but i promised myself, never shall i break another heart.
dosa nanti ditangan aku jua,
tapi sekarang, biar aku buat semua benda di jalan Allah.
SEMUA.


Biar aku bercinta, kerana Allah ta'ala.
moga Engkau bukakan dan lembutkan hati untuk menerima aku.
tersentuh hambuMu ini bila aku berdoa, then You give me her, you meet me up with her.
ya Allah kau seakan menurunkan dia untuk aku, tinggal aku mengejar.


aku pinta sekarang,
moga kau restui setiap gerak-geri aku ya Allah,
moga ibu bapa dan keluarga aku merestui,
moga orang keliling menerima.

Today is 12 Rabiulawal 1433H, salam maulidur rasul
#nowPlaying zikir hasbi rabbi - ustaz zulkarnain (as seen on Indahnya Iman, channel 106 Astro Oasis)

with the moon brightening, the full moon.
ya Allah aku sebak.